AGENDA	Feather River Tourism Association August 17, 20203		
Type of meeting	BOARD OF DIRECTORS MEETING Start Time: 12:00 - 2:00 PM Location: Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/81096393645		
Directors	Sharon Roberts, President; Karen Kleven, Vice President; Susan Bryner, Treasurer. Directors: Riccardo Jacobus, Janice Haman		
Purpose	QUARTERLY BOARD MEETING		
12:00 – 12:05 5 min	APPROVAL OF AGENDA & PREVIOUS MINUTES • Minutes 5.08.2023	Sharon Roberts	
12:05 – 12:25 20 min	 ACTION ITEMS Vote to approve to have Janice Haman, Karen Kleven, Susan Bryner and Sharon Roberts as signers on bank account Vote to approve Janice Haman as Secretary Vote on New Board Members Vote on Letter of Support for Feather River RCD 	Sharon Roberts	
12:25 – 12:55 30 min	MARKET THE REGION ■ Update on Sierra Rec □ report to attach ■ Update Weekend Sherpa Visit ■ Upcoming Promotions for Fall □ Short video from Bob Blesse □ Longer video from Bob Blesse ■ Sample Promotion: □ https://usatoday.gannettcontests.com/Mendocino-CountyMagic-is-Real-/ ■ Update and Reporting from Bliss Branding ■ Possible changes to Facebook posts ■ Report on High Sierra Music Festival	Sharon Roberts Katherine Sansone Karen Kleven Ellie Hinrichs	

12:55 – 1:15 20 min	OPERATIONS/POLICY/PROCEDURES ■ Update from Procedures Committee (Karen) □ Board Application Packet □ Vote on acceptance of new policies □ New policies from Civitas: □ Code of Ethics □ Conflict of Interest □ Fraud □ Record Retention □ Whistleblower ■ Update on Tax Collector and CAO	Sharon Roberts Karen Kleven
1:15 – 1:35 20 min	FINANCE • Treasurer report	Susan Bryner
1:35 – 1:50 15 min	 MICROZONES Update of Microzone Grants Chilly Chili Cook-off Report Logging Jamboree Report Plein Air Festival Report Revised Procedure for microzones Proposal for microzone allocations going forward 	Janice Haman
1:50 – 1:55 5 min	PUBLIC INPUT/DISCUSSION	Sharon Roberts
1:55 – 2:00 5 min	SELECT DATE AND LOCATION FOR NEXT QUARTERLY BOARD MEETING (in-person)	Sharon Roberts